menu
szolo

Érezd magad otthon,
nálunk

A település centrumában elhelyezkedő vendégház a XIX. Században épült polgári házban van kialakítva. Stílusát tekintve késői szecesszió korát idézi, amely a mai kor követelményeinek megfelelően kialakítva fogadja a településre és a környéken kiránduló kedves vendégeket. Vendégházunkban 3db 3 ágyas szoba található,amelyekhez különálló fűrdőszoba is tartozik. A kedves vendégek pihenését tágas nappali, valamint pihenőszoba teszi komfortossá.

vendeghaz1 vendeghaz2
disz2
vendeghaz3

Rendelkezésre áll továbbá egy jól felszerelt teakonyha is, amelyben a vendégeknek saját maguknak is lehetőségük van főzésre. Továbbá megoldott a vendégház akadálymentesítése is! A vendégházhoz zárt parkoló tartozik, ahol 5 személygépkocsi tud parkolni. Az udvaron lehetőség van szabadtéri főzésekre, valamint szalonasütésre, és grillezésre.

A parkosított kertben és az udvaron található fedett filagória komfortosabbá teheti a vendégek nyugodt, kényelmes szórakozását.A megpihenni vágyó vendégek, nemcsak a helyi nevezetességeket, hanem a környező települések által kínált gazdag természeti és kulturális örökségek sokaságában is találhatnak számára kedvező időtöltést.

A vendégházhoz tartozik egy hangulatos pinceborozó, ahol 40 fő kényelmes szórakozása biztosított Lehetőség van borbemutatóra, borkóstolásra, valamint igény esetén hideg, illetve meleg ételek felszolgálására is. Amelyek előzetes egyeztetés alapján történhet. Különböző céges összejövetelek, egyéb a hely hangulatához igazodó baráti találkozók, osztálytalálkozók is megrendezhatőek. A borkóstoláson kínált borok a család által készített hagyományos technológiával előállított borok. Amelyek a Tokaji borvidék teljes vertikumát megmutatják.
 

nejegy